Åka från Eskilstuna till Skavsta

Mellan Eskilstuna och Skavsta flygplats finns det inga direkta förbindelser med Flygbussarna eller andra bussbolag. Men det går ändå att ta sig relativt lätt och billigt mellan dessa platser tack vare att de båda ligger i Södermanlands län. Detta gör att det finns förbindelser mellan Eskilstuna och Skavsta genom Södermanlands Läns lokaltrafik.

Vanligtvis ett byte

När man tar bussen från Eskilstuna till Skavsta så är det i vanliga fall ett byte på vägen, vid Nyköpings Centralstation. Dit tar man sig från Eskilstuna resecentrum med exempelvis bussarna 801 eller 701. Därifrån tar man buss nummer 515 som tar en till Skavsta.

Hur köper man bussbiljett?

När man reser med Lokaltrafiken i Södermanlands län krävs det inget förköp av biljett. På bussen kan man smidigt betala med både betalkort eller SMS. Detta kostar i skrivande stund 118 kronor för en vuxen.

Taxi från Eskilstuna till Skavsta

Om man är flera personer kan det löna sig att istället ta en taxi från Eskilstuna till Skavsta. Detta går att göra med flera taxibolag och kostar från 1100 kronor och uppåt.

Boka transfer från Eskilstuna till Skavsta i förväg

Det är även möjligt att boka Transfer mellan Eskilstuna och Skavsta i förväg med resebyrån Resorthoppa. Aktuellt pris hittar du genom en sökning i formuläret nedanför.

resorthoppa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *