Åka från Skavsta till Linköping

Om man landar på Skavsta Flygplats och ska till Linköping finns det flera smidiga och prisvärda alternativ. På den här sidan kan du läsa om vanliga alternativ samt vad de kostar.

Buss från Skavsta till Linköping

Bussbolaget flygbussarna har ett flertal avgångar från Skavsta till Linköping varje dag. Med flugbussarna tar det 90 minuter att åka mellan städerna och en stor fördel är att det finns WIFI ombord på alla bussar. Det går att betala med kort på bussen eller att boka i förväg. Buss mellan Skavsta och Linköping kostar 139 kronor för vuxen och 119 kronor för ungdom.

Taxi från Skavsta till Linköping

Om man är flera personer så kan det också vara värt att ta en taxi mellan Skavsta och Linköping. För att få lägsta pris på taxi kan man enkelt jämföra priser på Taxijakt.se. Det finns flera taxibolag som tar dessa körningar och priset kan variera. Men det vanligaste är att man betalar någonstans runt 1500 kronor.

Tåg och buss

Om man av någon anledning inte skulle kunna ta sig till Linköping från Skavsta med ovan nämnda alternativ så går det också att ta sig från Nyköping till Linköping med regionaltåg. Mellan Skavsta flygplats och Nyköpings C finns det täta och billiga bussförbindelser genom Länstrafiken i Södermanlands bussar. Sträckan trafikeras av buss 515.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *