All Inclusive med Klarna

Hos flera resebyråer på webben går det att boka All Inclusive med Klarna. Det gör att man i många fall kan skjuta upp betalningen av hotellvistelsen man bokar, men även att man får möjligheten att delbetala den. Nedanför hittar du olika resebyråer där man kan boka All Inclusive med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

De flesta som väljer att köpa All Inclusive med Klarna gör det förmodligen eftersom det är ett ganska smidigt och enkelt sätt för att delbetala resan eller hotellvistelsen. I de flesta fall kan man delbetala All Inclusive-hotellet räntefritt över 12 månader. Men accepterar man att en ränta tillkommer på delbetalningen brukar man kunna betala över totalt två år. Man kan också betala av sitt All Inclusive med Klarna konto, ett alternativ som är högst flexibelt. Man väljer själv hur mycket och hur ofta man ska betala in pengar på sin skuld till Klarna.

Att boka All Inclusive med Klarna kostar inte något mer än när man exempelvis betalar med kort men har många fördelar. Till exempel så slipper man ju använda både bankdosa och kort när man bokar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *