All Inclusive-resor på avbetalning

Hos ett antal resebyråer kan man välja att köpa all inclusive-resor på avbetalning. Detta gör man enklast genom att boka sin all inclusive-resa hos en resebyrå som samarbetar med Klarna eller något annat fakturaföretag. Man brukar på detta sätt kunna betala av sin all inclusive-resa på ända upp till mellan 24-36 månader. Nedanför hittar du en lista över resebyråer där man kan boka all inclusive-resor på avbetalning.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Normalt spelar det ingen större roll vilket fakturaföretag som man upprättar en avbetalning genom. Villkoren brukar vara någorlunda desamma, likaså längden på avbetalningen. Men det vanligaste är att resebyråer samarbetar med Klarna, som också är ett av de ledande fakturaföretagen.

Genom Klarna är det möjligt att delbetala all inclusive-resor både genom att upprätta en avbetalningsplan med en fast månatlig inbetalning på all inclusive-resan, samt välja att upprätta ett kreditkonto med flexibel avbetalning.

I de flesta fall behöver man räkna med att behöva betala en uppläggningsavgift för avbetalningen. Klarna erbjuder i vissa fall räntefri avbetalning på upp till 12 månader när man upprättar en fast avbetalningsplan. Och generellt sett är räntan lite högre om man väljer att betala av sin all inclusive-resa på ett kreditkonto framför en ordinarie avbetalningsplan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *