Allra billigaste flyget

Det finns ett flertal sätt för att hitta det allra billigaste flyget när man bokar över nätet. Det lättaste sättet är att använda sig av en flygsökmotor, som gör att man kan få hundratals olika flighter till vald destination vid den sökning som man gör. Ofta kan man hitta mycket billiga alternativ om man exempelvis skulle vara redo att ta ett flyg med mellanlandning, lång väntetid eller till en flygplats lite längre bort. På detta sätt hittar man de flygbiljetter som andra inte vill ha, och som därför är mycket billiga.

Men det allra billigaste flyget kan man också hitta genom att boka väldigt tätt inpå avresa, genom att man bokar en så kallad sista minuten-resa. Flygbolagen säljer ofta sista minuten-resor mycket billigt, för att kunna fylla eventuella tomma platser som finns på olika flyg. Därför går det många gånger verkligen att fynda på detta sätt.

Ytterligare ett alternativ är naturligtvis att boka flyg genom någon av de lågprisbolag för flyg som finns på marknaden, exempelvis Ryanair, Wizzair eller Easyjet. När man flyger med dessa bolag brukar dock gälla att man inte bör ta med sig mycket bagage, extra val eller tillägg för att komma undan billigast möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *