Betala flyg med Klarna

Hos flera resebyråer på nätet är det möjligt att betala flyg med Klarna. Det är ett väldigt säkert och bekvämt betalsätt då man inte behöver betala något när man gör bokningen. Man får istället en faktura som ska betalas inom 14 dagar, men det går även att skjuta upp betalningen ytterligare genom att delbetala flyget. Här nedan hittar du resebyråer där du kan betala flyg med klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Att betala flyg med Klarna ger inte bara ett väldigt säkert och smidigt betalsätt, det ger också möjligheten att delbetala flygresan. Du kan dela upp betalningen helt och hållet efter dina behov och kan exempelvis upprätta en avbetalningsplan för flygresan över så länge som två år. Men det går även att delbetala flyget över längre än så om du väljer att betala ditt flyg med Klarna konto. Då är det möjligt att delbetala din resa med så lite som 50 kronor per månad.

Vad som gäller för de flesta krediter bör man inte dra på sig dem i onödan. Väljer man att betala flyg med Klarna så är det viktigt att man är noga med att få in betalningen eller delbetalningarna i tid. Slarvar man med detta kan man få svårt att få igenom andra köp hos Klarna senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *