Billiga flyg till Azorerna

Azorerna är en portugisisk ögrupp som ligger långt ute i Atlanten. På öarna talar man portugisiska och det totala antalet invånare är 280 000 människor. Azorerna är ett relativt populärt resmål bland svenskar vilket gör att man inte sällan även kan hitta billiga flygresor dit. För att kunna hitta billiga flyg till Azorerna gäller det som vanligt att vara ute i god tid när man gör bokningen. När man flyger till Azorerna är det vanligt att man flyger med flygbolaget TAP Air Portugal. Billigast flyg från Sverige till Azorerna hittar man vanligtvis om man flyger till flygplatsen Ponta Delgada.

Med Azorernas portugisiska tillhörighet är det vanligt att man mellanlandar i just Portugal. Kan man tänka sig två eller fler mellanlandningar går det vanligtvis att komma undan väldigt billigt.

I skrivande stund hittar man den billigaste resan mellan Sverige och Azorerna för 2906 kronor. Detta är en flygresa mellan Stockholm och Ponta Delgada med flygbolaget TAP Air Portugal. Resan avser en resa med mellanlandning i Lissabon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *