Billiga Flyg till Berlin

Ett stort antal flygbolag verksamma i Sverige flyger till och från Berlin. Berlin är ett populärt resmål främst bland yngre svenskar då bland annat kreativitet och festande lockar. De flesta vanliga flygbolag som SAS osv. har relativt regelbundna flygningar vilket gör det lätt att hitta resor till et överkomligt pris.

Det finns dessutom flera lågprisbolag som flyger mellan Berlin och flera svenska städer. Från exempelvis Stockholm flyger både Norwegian och Ryanair. Det absolut billigaste alternativet brukar vara att flyga med Ryanair. Som bekant behöver man då dock ta flyget från flygplatser som vanligtvis ligger en bit utanför stan. När man landar i Berlin är dock fallet annorlunda. Med Ryanair landar man vanligtvis vid Schönefeld. Därifrån går det snabba och bekväma tåg som tar en till mitten av Berlin på nolltid.

Ett stort antal billiga resor finns även med flygbolaget Air Berlin som har många flygningar mellan åtminstone Stockholm och Berlin. I skrivande stund är det billigaste alternativet för att ta sig till Berlin att resa med Norwegian. Med Norwegian reser du mellan Stockholm och Berlin för endast 249 kronor. Denna resa följs av Air Berlin som erbjuder samma resa för 406 kronor

Berlin ligger mycket nära Stockholm, flygtiden är endast 1 h och 35 min.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *