Billiga Flyg till Lodz

billiga flyg till lodzLodz är en stad belägen i centrala Polen med cirka 750 000 invånare. Då några speciella anknytningar mellan Sveriges städer och Lodz inte finns kan det vara svårt att hitta billiga flygresor dit. Det krävs nästan alltid ett byte och tyvärr är det inte särskilt täta avgångar mellan Lodz och några andra städer i Europa. Ska man resa till Lodz bör man därför överväga att flyga till en större stad i Polen och därefter ta sig till Lodz med alternativa transportmedel till flyg.

Den mest aktuella resa för svenskar är att byta flyg i München. Mellan München och Lodz finns det något tätare trafik än mellan Lodz och andra städer. Mellan München och Lodz flyger Adria Airways. Med andra ord kräver en flygresa till Lodz från tex Stockholm oundvikligen ett eller två byten.

I skrivande stund hittar man det billigaste flygresan mellan Stockholm och Lodz för 3136 kronor. Detta avser en resa med byte i Helsingfors och i München. Prisläget i Lodz är dock avsevärt lägre än i Sverige. Och med den dyra flygresan kan man istället spara in på att boka ett billigt hotell i Lodz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *