Billiga Flyg till London

London är en stad full av svenskar, både bofasta och turister. London som turistmål är mycket populärt för weekendresor för att uppleva shoppingen, maten och rörelsen i en av de större städerna i europa. Londons stora popularitet bland svenskar gör att det finns väldigt många avgångar mellan Stockholms och London varje dag. Till London flyger b¨de högklassiga och lågprisflygbolag vilket gör att man kan hitta flygbiljetter i alla prisklasser.

Lågprisflygbolaget Ryanair har många avgångar till London från flera städer i Sverige. Nackdelen här är att Ryanair ofta flyger till och från flygplatser som ligger utanför stan. För den som vill flyga till lågt pris men samtidigt flyga till och från en flygplats som ligger centralt kan det vara en god idé att flyga med Norwegian. Med Norwegian får man ofta ett lågt pris och hamnar relativt centralt när man anländer till sin destination.

I skrivande stund hittar man det billigaste flyget till London med Ryanair. Detta avser en enkelresa från Stockholm till London till ett pris av 179 kronor. Denna resa avgår från Skavsta och anländer vid Stansted.

För att hitta det aktuella priset på flyg till London kan du söka i formuläret överst på sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *