Billiga flyg till Malta

Om man vill resa billigt till Malta finns det flera alternativ att välja bland. Malta är bland de sydligare delarna av Europa och mycket solsäkert under högsäsong. Dessutom är det relativt billigt att bo, äta och dricka på Malta.

Vill du boka billiga flyg till Malta är det i de flesta fall bra att vara ute i god tid när du bokar. Men det är inte alltid säkert att det blir billigare om man är ute i god tid. Tack vare det stora antalet Charterresor till Malta så går det även att hitta mängder av sista minuten-resor dit. Speciellt om man kollar i början och slutet av säsongen. För aktuellt pris på flyg till Malta kan du använda dig av sökformuläret ovanför.

Boka flyg till Malta med Ryanair

Flera lågprisflygbolag flyger mellan Sverige och Malta, däribland Ryanair. Med Ryanair kan man många gånger flyga mycket billigt mellan Skavsta och Malta, priser som näst intill är gratis. Dock tillkommer det alltid skatter och avgifter när man bokar med Ryanair. Likaså bör man ha med i kalkylerna att transfern till flygplatserna ofta är dyrare än för flygresor med andra bolag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *