Billiga Flyg till Paris

Paris är en mycket vanlig destination destination från de flesta flygplatserna i Sverige vilket gör att det går ganska lätt att hitta biliiga flyg dit om man är ute i god tid. De flesta flygbolag verksamma i Sverige har någon avgång till Paris, om inte annat med ett byte. Kan man tänka sig att ta sig till en flygplats lite längre från stan så har Ryanair flighter från flera av sina flygplatser i Sverige till Paris. Vanligtvis är det då möjligt att få en resa för någon tusenlapp. Detta kan dock variera kraftigt då Paris är en mycket populär destination under högtider, skollov osv.

Andra billiga flygbolag såsom Norwegian flyger även smidigt och billigt till Paris. Fördelen är då att man kommer till en flygplats centralt i stan. Exempelvis Charles de Gaulle (CDG) eller Orly.

I skrivande stund är det billigaste flyget till paris en direktresa med Ryanair. Från Stockholm Skavsta flyger du till Paris Beauvais för endast 190 kronor. Detta är ett riktigt pangpris, dock bör man räkna med kostnaden för bussresa som uppstår till Ryanairs flygplatser en bit från stan. Flygtiden till Paris från Stockholm är cirka 2,5 h.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *