Billigaste resan till Polen

Om man ska till Polen och vill komma undan billigt finns det flera alternativ man kan välja bland. För att hitta den billigaste resan till Polen bör man vanligtvis välja att flyga med något lågprisbolag, men med lite tur kan man även hitta billiga biljetter med färjan.

Flera lågprisflygbolag finns att välja bland

Tack vare lågprisflygbolagens intåg på marknaden så går det idag att välja bland flera bolag när man söker den billigaste resan till Polen. Allra lättast är det om man flyger från någon av de större städerna i Sverige. Flyger man från Stockholm har man som allra bäst förutsättningar. Mellan Sverige och Polen flyger exempelvis både Norwegian, Wizzair och Ryanair. Det går exempelvis vanligtvis att hitta billiga flyg till både Krakow och till Warszawa.

Var ute medellång tid i förväg

Enligt en studie var det som allra billigast att boka resor med lågprisflygbolag om man bokade medellång tid i förväg och som allra dyrast tätt inpå eller väldigt lång tid i förväg. Självklart kan detta variera men studien fokuserade på det vanligaste utfallet.

Räkna även in priset för transfer

När du söker efter den billigaste resan till Polen så är det även bra att räkna in priset för transfer. Om man ser till exempelvis Ryanair eller Wizzair så ligger flygplatserna ofta lite längre från stan än när man flyger med andra bolag, därför är transfern dit också i vanliga fall dyrare.

För aktuellt pris på flyg till Polen kan du använda dig av formuläret ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *