Boka flygbiljett och betala senare

Hos flera resebyråer på nätet går det att boka flygbiljett och betala senare. Detta är normalt möjligt att man väljer fakturabetalning för sin flygbiljett. Ett flertal resebyråer på nätet har något fakturaföretag likt Klarna eller Collector integrerat. Hos dessa kan man normalt vänta i upp till 14 dagar med att betala i första vändan. Därefter så brukar man kunna skjuta på betalningen ytterligare mot en mindre avgift, alternativt delbetala köpet.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När du valt faktura som betalsätt för din flygbiljett så behöver du inte lägga ut en enda krona vid tillfället då du gör beställningen. Du använder därför endast ditt personnummer och får flygbiljetten utskickad till din angivna e-postadress. Har man sedan tidigare handlat hos fakturaföretaget som är aktuellt så brukar dina uppgifter finnas sparade.

Betala köpsumman i sin helhet eller lite i taget

När du väljer att boka din flygbiljett och betala senare genom fakturaköp så kan du antingen välja att betala hela beloppet på en gång eller att dela upp betalningen över en tidsperiod som du känner passar. I de flesta fall så brukar man åtminstone kunna välja återbetalning av sin skuld på upp till två år. Men i vissa fall är det möjligt att betala av köpet över bra mycket längre tid än så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *