Boka hotell och betala senare

Gör man sin bokning över nätet så är det fullt möjligt att boka hotell och betala senare. Detta gör man enklast genom att man väljer faktura som betalsätt vid tillfället då man beställer. Denna möjlighet finns inte hos alla resebyråer ännu. Men på denna sida har vi samlat ett flertal som kan erbjuda sin kunder detta. Resebyråer som ger detta alternativ hittar du nedanför.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När man bokar hotell och betalar senare genom fakturaköp så har man enligt standard 14 dagar på sig att betala fakturan. Detta gäller hos majoriteten av fakturaföretagen. Vissa kan även erbjuda en längre förfallotid än så, i vissa fall upp mot en 30 dagar. Vad exempelvis fakturaföretaget Klarna erbjuder är att man mot en avgift om 29 kronor kan skjuta på betalningen i en till två månader. Det är också vanligt att man genom tillfälliga kampanjer kan skjuta på betalningen ytterligare, exempelvis runt julhandel och liknande.

Delbetala köpet

Att välja faktura som betalsätt innebär inte enbart att man kan boka sitt hotell och betala senare. Det ger också möjligheten till delbetalning. Över hur lång tid väljer man själv, men hos de flesta fakturaföretag brukar det åtminstone vara möjligt att betala av hotellbokningen på upp till två år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *