Boka inrikesflyg i Vietnam

Väl i Vietnam är ett smidigt alternativ för att ta sig runt att resa med inrikesflyg. Avstånden mellan norra och södra landet, exempelvis Ho Chi Minh-staden och Hanoi är mycket stora. Därför kan man i vanliga fall spara mycket tid på att välja flyget som transportmedel.

Hur kan man då boka inrikesflyg i Vietnam?

Om man exempelvis planerar att boka en resa mellan Hanoi och Ho Chi Minh-staden så kan man gå tillväga på flera sätt. Ett alternativ är att gå in och boka genom det vietnamesiska flygmonopolets hemsida. Då kan man många gånger hitta mycket billiga flyg inom Vietnam. Dock brukar detta innebära visst krångel för utländska medborgare och det enklaste är i vanliga fall att boka genom en svensk resebyrå. Flygresor inom Vietnam med svenska resebyråer hittar du genom att använda dig av sökformuläret överst på sidan. När du ska boka inrikesflyg i Vietnam är det vanligt att du kommer flyg med något av följande flygbolag.

  • Jetstar
  • Vietjet Air

Är du ute i god tid med att boka ditt inrikesflyg i Vietnam kan du många gånger komma undan löjligt billigt. Fyra månader framåt i tiden så går det exempelvis, i skrivande stund att boka ett flyg mellan Hanoi och Ho Chi Minh-staden för endast 92 kronor (!) Detta avser en flygning med Jetstar som tar två timmar.

För att hitta det aktuella priset på flyg inom Vietnam kan du använda dig av sökformuläret överst på den här sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *