Boka resa och betala senare

Det finns flera resebyråer på nätet som erbjuder sina kunder att boka en resa nu och betala senare. Detta sker normalt genom att man väljer fakturabetalning för sin resebokning. Till exempel genom fakturaföretagen Klarna eller Svea Ekonomi. På detta sätt så har man till att börja med 14 dagars förfallotid. Därefter väljer man själv om man vill betala, utöka förfallotiden eller om man istället vill delbetala resan som man bokat. Nedanför hittar du olika resebyråer på nätet där man kan boka sin resa och betala senare genom fakturaköp.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När man väljer faktura som betalsätt för sin resebokning så slipper man att betala vid själva bokningstillfället. Detta gör att man heller inte behöver ta några av de risker som man normalt förknippar med att handla över nätet. Som att man lämnar ut sitt kort- eller kontonummer till någon okänd eller att man i förväg betalar för en resebokning som kanske inte går igenom. Men många väljer också fakturabetalning eftersom man på detta sätt kan delbetala sitt köp mycket smidigt.

Delbetala den bokade resan

Majoriteten av alla fakturaföretag erbjuder någon form av delbetalning för den bokade resan. Detta kan man välja både genom avbetalningsplan för resan, alternativt genom att man betalar av resan på ett kreditkonto, som är ett lite mer flexibelt alternativ.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *