Delbetala Charter

Det finns flera resebyråer som erbjuder kunderna att delbetala charterresan vid beställning online. Om man vill delbetala sin charter sker detta vanligtvis genom att man köper en charter på faktura och sedan väljer delbetalning som alternativ, exempelvis genom fakturaföretaget Klarna. Här hittar du resebyråer där du kan delbetala charter.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om du väljer att delbetala charter med Klarna så finns det egentligen två stycken huvudsakliga alternativ. Man kan dels välja att delbetala sin charter i form av en avbetalningsplan som man kan dela upp över maximalt två år. Då har man en fast inbetalning varje månad som görs genom avier som skickas ut. Men man kan också delbetala charter mer flexibelt genom att göra det med Klarna konto. Då kan man betala in så lite som 50 kronor per månad och välja lite själv när och hur man gör detta. Vill man delbetala charter med Klarna konto bör man känna till att detta alternativ innebär kreditränta på den innestående skulden.

Om du ska delbetala en charter så kommer de flesta fakturaföretagen att göra en mindre kreditkoll på din betalningsförmåga. Har du exempelvis skulder eller har slarvat med betalningen av en faktura tidigare kan du få svårt att ordna en delbetalning av din charter. Då kan man istället behöva låna pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *