Delbetala din flygresa

För dig som väljer att boka över nätet är det möjligt att delbetala din flygresa. Detta sker vanligtvis att man beställer sin flygresa genom något av de större fakturaföretagen såsom Klarna eller Sveawebpay. Det är ett förmånligt alternativ för delbetalning som många gånger dessutom är räntefri. Här nedanför hittar du olika resebyråer på nätet där du kan delbetala din flygresa på detta sätt.

 

Om du väljer att delbetala din flygresa hos exempelvis Klarna så kan du välja att delbetala köpet på upp till två år. Om du vill ha en räntefri delbetalning av din flygresa hos Klarna så bör du välja att delbetala flygresan över mellan 3-12 månader. Detta fungerar som vilken avbetalningsplan som helst där du får en avi varje månad med en fast inbetalning som ska göras till Klarna. Om du eftersträvar att delbetala din flygresa över ännu längre tid än vad som nämndes ovan så är det också möjligt att göra det med Klarnas kreditkonto som heter Klarna konto. Med detta är man mer flexibel med inbetalningarna och kan i stort sett bestämma själv hur mycket man ska putta in från månad till månad.

Var noga med att göra de efterfrågade inbetalningarna från Klarna i tid. I annat fall kan det bli svårt att få igenom köp hos Klarna vid senare tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *