Delbetala flygresa

Om man inte har möjligheten att betala hela beloppet för sin flygresa finns det flera möjligheter till delbetalning. Om man vill delbetala flygresa är det vanligaste alternativet att betala för flygresan med faktura, exempelvis hos Klarna. Då kan man välja att delbetala flygresan över så lång tid som 24 månader. Nedanför listas resebyråer där man kan delbetala sin flygresa med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När man väljer att delbetala en flygresa med Klarna så betalar man inget vid själva beställningstillfället. Istället får man hem en faktura, som, om inget annat avtalats ska betalas inom 14 dagar. Men fakturan kan man automatiskt göra om till en delbetalning genom att betala in ett belopp som motsvarar första delbetalningen istället för hela beloppet.

Du kan på så vis skapa en delbetalningsplan för din flygresa. När man delbetalar flygresa med ordinarie delbetalning hos Klarna så krävs det att man betalar in ett fast belopp varje månad. Men det går också att göra detta ännu med flexibelt genom att delbetala flygresan med Klarna konto. Då slipper man de fasta inbetalningsrutinerna och kan välja själv hur mycket man ska delbetala varje månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *