Delbetala hos SAS

sasFlygbolaget SAS erbjuder numera sina kunder möjligheten att delbetala bokningar av resor. Att delbetala hos SAS sker i samarbete med kredit- och fakturaföretaget Klarna. Man samlar alltså sina flygbokningar hos SAS på en faktura hos Klarna, som man kan välja att antingen betala i sin helhet inom 14 dagar, alternativt att delbetala den på mellan 3-36 månader.

Det bästa är om man har möjligheten att delbetala resan hos SAS på under ett år. Då kan man nämligen delbetala hos SAS utan ränta. Något som annars ligger på runt 10%.

Det som beskrivs ovan avser att man upprättar en fast delbetalning för sin SAS-bokning hos Klarna. Det vill säga där man i förväg bestämmer över hur lång tid samt hur mycket man ska betala in varje månad. Men man kan också välja en flexibel delbetalning för köpet på Klarna konto. Med flexibel delbetalning så kan man välja själv hur mycket man ska betala in från månad till månad. På din bokning hos SAS så kan du välja att betala in så lite som 1/24 av totalbeloppet varje månad. Men du är mycket flexibel och kan göra inbetalningar när du har möjlighet till detta.

För att kunna delbetala hos SAS via Klarna så krävs det att du genomgår en sedvanlig kreditprövning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *