Delbetala hotell med Klarna

Om du behöver hjälp med att finansiera din hotellbokning är ett bra alternativ att delbetala ditt hotell med Klarna. Det gör att man räntefritt kan dela upp betalningen av hotellbokningen över så lång tid som ett år. Men det är möjligt att delbetala över ännu längre tid genom att betala en räntesats på skulden och delbetalningsplanen. Nedanför hittar du olika resebyråer genom vilka man kan delbetala hotell med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Att delbetala hotell med Klarna är också bra på så vis att man inte behöver betala något vid själva tillfället då man gör bokning. Man får istället en faktura från Klarna utskickad antingen till mailen eller till ens folkbokföringsadress. Detta gör att man på fakturan har full uppsikt över vad man bokat och således även vad man betalar för. Enligt standard ska fakturor från Klarna betalas inom 14 dagar med undantag om man väljer att delbetala hotellbokningen.

När man väljer att delbetala hotell med Klarna är det viktigt med att vara noga att betala de fakturor och avier man får under delbetalningen i tid. Gör man inte detta kan det innebära höga extra avgifter. Men det kan i värsta fall också leda till att det blir svårt att få igenom köp hos Klarna i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *