Delbetala resa till Chile

Om man planerar att boka en resa till Chile så går det hos flera resebyråer på nätet att delbetala resan. Det vanligaste alternativet är att man upprättar en delbetalning genom Klarna för sin resa till Chile, men det finns även andra alternativ. Här nedanför finner du en lista över resebyråer där man kan delbetala sin resa till Chile.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Väljer du att delbetala din resa till Chile genom fakturaföretaget Klarna så går det generellt att delbetala resan på allt mellan 3 månader och upp till 36 månader. Dessutom går det att delbetala resan till Chile helt räntefritt på upp till 12 månader. Alltså ett helt år! När man väljer att delbetala sitt köp av resa via Klarna så tillkommer det dock alltid en uppläggningsavgift samt en månatlig aviavgift på 29 kronor. Uppläggningsavgiften på din delbetalning varierar beroende av hur lång tid man väljer att betala av köpet över.

Vad krävs för att kunna delbetala sin resa till Chile

Om man vill delbetala köpet genom Klarna så brukar det krävas att man genomgår en sedvanlig kreditprövning där du får reda på direkt om du blir godkänd för att delbetala resan eller ej. Utifrån denna kreditprövning bedömer Klarna sedan din betalningsförmåga för att delbetala din Chile-resa. Vad som generellt brukar krävas vid delbetalningar är att man inte har någon betalningsanmärkning, någon form av inkomst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *