Delbetala resa till Thailand

Om du bokar din resa till Thailand över nätet finns det flera möjligheter till delbetalning. Ett vanligt alternativ är att delbetala sin resa till Thailand genom Klarna. Detta alternativ gör att man många gånger kan skjuta upp betalningen ett par månader, men det ger också möjligheten att delbetala både genom avbetalningsplan och kreditkonto. Här nedanför hittar du olika resebyråer online där man kan delbetala en resa till Thailand.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Lång eller kort delbetalning

När du väljer att delbetala din resa till Thailand med Klarna så kan du välja att dela upp betalningen över allt mellan 3-24 månader. Detta avser Klarnas standardiserade delbetalning som fungerar lite som en avbetalningsplan. Men det är också möjligt att delbetala resan till Thailand genom att öppna ett kreditkonto hos Klarna, det så kallade Klarna konto. Då betalar man ränta på pengarna men kan i stort bestämma själv hur mycket eller hur lite man ska betala av varje månad.

Säker och smidig bokning

Om du väljer att delbetala din resa till Thailand med Klarna så behöver du inte betala något vid tillfället då du gör bokningen. Du kan vänta tills du får hem en faktura från Klarna och därefter göra en första inbetalning. Detta gör att du inte behöver lämna ut kreditkortsuppgifter till resebyrån, eller andra personuppgifter som kan vara känsliga att lämna ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *