Delbetala resa till Turkiet

Istället för att betala hela beloppet direkt så väljer många att delbetala sin resa till Turkiet. Detta gör att man kan dela upp betalningen över relativt lång tid och på detta sätt få mer pengar över till annat varje månad. Ett av de vanligaste alternativet för att delbetala Turkiet-resor är att gör det genom Klarna. Nedanför hittar du resebyråer online som erbjuder sina kunder att delbetala sin resa till Turkiet genom Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om du väljer att delbetala din resa till Turkiet genom Klarna så kan du dela upp betalningen över ganska lång tid. Taket för delbetalning brukar ligga på 36 månader. Detta gör att även en ganska dyr resa inte kommer att påverka din privatekonomi särskilt mycket varje månad. Och vill du betala av din resa på kortare tid än dessa 36 månader är det fritt fram att göra detta.

Klarna erbjuder även möjligheten att klumpa ihop delbetalningen för din resa på samma månadsfaktura som för andra köp du gjort hos dem.

För din Turkiet-resa kan du delbetala ditt köp helt utan ränta på upp till 12 månader. Vad som dock alltid tillkommer är en uppläggningsavgift för att upprätta delbetalningen, samt en aviavgift om 29 kronor på den avi som Klarna skickar ut till dig varje månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *