Delbetala utlandsresa

Flera resebyråer på nätet erbjuder alternativa betalningslösningar, såsom faktura, som gör det möjligt att delbetala den utlandsresa man beställer. Det är möjligt att göra både genom att upprätta en avbetalningsplan samt genom att delbetala genom att öppna ett kreditkonto. Nedanför hittar du olika resebyråer där man kan delbetala utlandsresan genom fakturaföretaget Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När du väljer att delbetala utresan genom Klarna så är det vanligaste alternativet att delbetala genom att upprätta en avbetalningsplan. Hos Klarna går detta till på så vis att man väljer att delbetala utlandsresan över mellan 3-24 månader. Det lönar sig extra bra att göra det över kortare tid än 12 månader då man på detta vis får möjligheten att delbetala räntefritt. Även om det är räntefritt bör man alltid vara noga med att läsa villkoren för den avbetalningsplan man upprättar.

Delbetala utlandsresa med kreditkonto

Om du vill vara lite mer flexibel med delbetalningen av din utlandsresa kan du mot att betala lite högre ränta på skulden även delbetala den genom att öppna ett kreditkonto hos Klarna. På detta sätt har man flera betalningsfria månader varje år och kan välja att betala in så lite som 50 kronor per månad. På detta konto går det även att samla skulder från andra köp man gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *