Ersättning för försenat flyg

Att flyget är försenat är mycket irriterande. Speciellt i de fall man betalat dyrt för biljetten och inte får någon kompensation från flygbolaget för besväret. Handlar det om en mindre försening struntar många bolag i att kompensera en i över huvud taget. Vid längre förseningar är det inte ovanligt med att man blir kompenserad med en ynka måltidskupong. Som resenär har man ofta mycket större rättigheter än vad de flesta känner till. I många fall kan man kräva ut så mycket som 6000 kronor i ersättning.

airhelpAirhelp hjälper dig som drabbats av förseningar, inställda flyg och nekad ombordsstigning. Du kan ha rätt till ersättning på upp till 600 EuroTILL AIRHELP

Problemet är att många känner sig relativt maktlösa mot de stora flygbolagen eller resebyråerna samt att dra dessa inför rätta. Få flygbolag är samarbetsvilliga när det kommer till att betala ut ersättningar till den enskilde resenären. Därför bör man ta hjälp av experthjälp. Airhelp hjälper resenärer som drabbats av oschyssta villkor när de varit ute och rest. Airhelp driver ärendet åt dig och när de vunnit ärendet betalar de ut pengarna till ditt bankkonto. Airhelp tar en avgift om 25% i det fall man vinner tvisten. Vinner de inte tvisten tas heller ingen avgift ut. Med andra ord har du som resenär bara att vinna på att försöka driva ditt ärende genom Airhelp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *