Fem Europeiska Storstäder dit du Flyger Billigt

5 billiga resmålDe allra billigaste flygresorna från Sverige kan man hitta till städer dit det normalt kryllar av flygavgångar varje dag. Har man tur gör tillfälligheter att vissa avgångar av någon anledning behöver fyllas upp. Har man låg smärttröskel när det kommer till lågprisflygbolag går det att hitta resor som är så gott som gratis.

1. Paris: Paris är förmodligen en av världens mest besökta städer. Det ryktas om att upp emot 60 miljoner människor besöker staden varje år. Paris har ett av världens bästa kök och för den kulturintresserade finns det mängder av välkända muséer. Dessutom se ett stort antal musikevenemang varje dag, året runt. Kända sevärdheter är bland andra Louvren, Eiffeltornet och Triumfbågen.

2. London: Som EU:s största storstadsområde finns det förstås i London mängder med saker att göra och upptäcka. London är en väldigt mångkulturell stad där man finner alla världens olika kök. London har dessutom ett alldeles fantastiskt nattliv. I London kan du bland annat se Big Ben, Piccadilly Circus, Tower Bridge eller varför inte Madame Tussauds Vaxkabinett.

3. Berlin: Tysklands huvudstad och har numera tagit över Paris roll som centrum för europas konstnärer. I Berlin lever man jämfört med andra europeiska storstäder mycket billigt.I Berlin bor man på vandrarhem för 80 kronor natten och äter kebab för 15 kronor. Kända sevärdheter i Berlin är bland andra Checkpoint Charlie, Holocaust Memorial och Tiergarten.

4. Barcelona: Barcelona är skateboardåkarnas mecka men även staden i europa där man som ung har absolut roligast. Barcelona lever på natten och är mycket berömt för sitt nattliv. Under sommarmånaderna är Barcelona med omgivningar även en utmärkt badort. Kända sevärdheter är bland andra Sagrada Familia och Parc Guell.

5. Köpenhamn: Bara på andra sidan sundet från Sverige men ändå så exotiskt. Köpenhamn är en underbar sommarstad där man har havet precis intill. Med god mat och trevliga människor är det ett perfekt resmål för folk i alla åldrar. Kända sevärdheter är bland andra Tivoli och Den Lille Havfrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *