Flyg Från Skavsta

flyg från skavstaPlanerar du att flyga utomlands och bor i Stockholmsområdet så bör du definitivt överväga att flyga från Skavsta. Från Skavsta avgår flyg till i stort sett hela Europa och till större destinationer som Paris och London avgår det flyg flera gånger per dag.

Vilka bolag flyger därifrån?

När man flyger från Skavsta får man stå ut med att de större bolag inte flyger därifrån. Från Skavsta flyger för tillfället bara Ryanair. Flygplatsen har ett attraktivt läge med dess närhet till Stockholmsområdet vilket gör att fler bolag snart kan börja flyga därifrån. Ryanair har dessbättre mycket attraktiva priser på flygbiljetter vilket gör att det ofta är från Skavsta man hittar de absolut billigaste flygbiljetterna i Sverige.

Hur tar man sig till Skavsta?

Det bästa och lättaste sättet att ta sig till Skavsta från Stockholm på är med Flygbussarna. Med bussavgångar som matchar flygavgångarna behöver man sällan titta på tidtabellen i förhand. Resan brukar ta cirka en och en halv timme.

Numera finns det även flera taxibolag som börjat köra fastpris till Skavsta. Med det billigaste Taxibolaget kostar detta endast 850 kronor. Är man fyra personer kan det alltså vara klart värt att dela på en taxi till flygplatsen.

Skavsta flygplats har med åren växt vilket gör att det numera finns restauranger, shopping och liknande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *