Flyg med faktura

Det finns flera resebyråer över nätet som erbjuder sina kunder att boka flyg med faktura. Det är ett alternativ för betalning som gör att du dels kan skjuta upp betalningen av resan, men också som ger dig möjligheten att delbetala resan. Nedanför hittar du resebyråer på nätet som erbjuder kunderna att köpa flyg med faktura.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Hur går det till?

Det finns flera olika företag som sköter faktureringen hos resebyråer. Många resebyråer på nätet använder dock Klarna som fakturalösning. När du bokat din flygresa kommer du inom en kort stund att få en faktura utskickad till din mail där köpet finns samlat. Det är vanligt att man helt utan extra avgifter vid köpet kan välja att skjuta upp betalningen av flygbiljetten i en till två månader. Bokar man sin biljett tätt inpå avresan kan man på detta sätt betala efter sin resa.

Vill man ha hjälp med finansieringen av resan finns det flera fördelar med att boka flyg med faktura. Du kan då välja mellan två huvudsakliga alternativ för att delbetala ditt köp av resa. Det vanligaste är att man upprättar en avbetalningsplan för flygresan. Då kan man välja att dela upp betalningen över maximalt två år, men helt utan ränta i ett år. Vill man ha en flexiblare lösning utan fasta inbetalningar så kan man välja att dela upp betalningen med ett så kallat kreditkonto. Då betalar man ränta på sin skuld men är i utbyte mycket flexibel med när och hur man ska göra inbetalningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *