Flyg nu och betala senare

Ett antal online-resebyråer kan genom samarbete med fakturaföretag erbjuda sina kunder att boka flyg nu och betala senare. Då får man köpet på faktura, exempelvis hos företaget Klarna. Och man kan på detta sätt mot en mindre avgift skjuta på betalningen i sin helhet eller välja att delbetala köpet. Nedanför hittar du olika resebyråer som erbjuder sina kunder att boka flyg nu och betala senare.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Exempelvis Klarna erbjuder möjligheten att mot en avgift om 29 kronor utöka förfallotiden med upp till 1-2 månader när man ska betala för sin flygresa. Detta gäller en utökning från de 14 dagar som annars normalt är standard. Sedan kan man ju också välja att delbetala sin resa. Detta gör man smidigt och enkelt genom att upprätta en avbetalningsplan för köpet, alternativt att betala av flyget på ett kreditkonto. Kreditkontot är ett mycket flexibelt alternativ för att betala flyg-köpet, men där man betalar lite högre ränta än vid ordinarie avbetalningsplan.

När du ska boka flyg nu och betala senare så rävs det normalt att du genomgår en sedvanlig kreditprövning. Här kollar fakturaföretaget att du är tillräckligt kreditvärdig för att kunna fullfölja ditt köp, alternativt följa den delbetalningsplan som du avser att upprätta för din flygresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *