Flyg och hotell med Klarna

När man bokar flyg och hotell över nätet så får man nästan alltid lägsta pris. Dessutom kan man även välja bland flera olika betalningsalternativ. Bland andra kan man välja att boka flyg och hotell med Klarna. Här nedan hittar du resebyråer som erbjuder kunderna att boka flyg och hotell med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Att välja Klarna som betalningsalternativ för sina resor är bra på flera sätt. Exempelvis slipper du använda ditt betalkort och kan till en början skjuta upp betalningen av resan i två veckor. Men när du bokar flyg och hotell med Klarna så går det även att skjuta upp betalningen ännu längre om man väljer att delbetala. Man kan delbetala flyg och hotell både genom en avbetalningsplan hos Klarna och genom Klarna konto. Dessa skiljer sig åt genom att man med Klarnas avbetalningsplan i de flesta fall får en räntefri delbetalning. Klarna konto är mer flexibelt med inbetalningarna men innebär en ränta på krediten.

Att boka flyg och hotell med Klarna är alltså ett utmärkt alternativ för dig som både vill ha ett säkert och bekvämt betalsätt och för dig som vill ha finansieringsmöjligheter för din resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *