Flyg Till Spanien

Spanien är ett mycket populärt resmål bland svenskar och tack vare detta finns det även mängder av billiga flygbiljetter dit. Sedan Ryanair började flyga till flertalet städer i Spanien går det ibland att hitta flygresor till spanien för så lite som några hundralappar. Reser du från Stockholm, Göteborg eller Malmö finns det många avgångar varje dag till Spanien. Ofta till större turistmål som Madrid, Barcelona eller Malaga men även till mindre orter även om dessa inte avgår lika ofta.

På senare tid har Ryanair fått stor konkurrens av Norwegian när det kommer till låga priser på resor till Spanien. Norwegian flyger ofta till flygplatser med något mer attraktiva lägen än flygplatserna dit Ryanair flyger. Ofta går det jämnt ut om man betalar lite mer för en resa till en flygplats nära stan då flygbussar i många länder är dyra.

För att hitta det lägsta priset på resor till Spanien just nu är det bra att använda sig av en prisjämförelsesajt. Du kan då söka och jämför priser på samtliga avgångar just de datum du vill resa. Du kan även sortera efter resor med byten osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *