Flyga med Norwegian till USA

Norwegian är ett lågprisflygbolag som relativt nyligen börjat flyga mellan Sverige och USA. Vill man flyga med Norwegian till USA så finns det flera flygplatser att välja bland. Nedanför hittar du Norwegians destinationer i USA från Stockholm.

-Miami
-Orlando
-Las Vegas
-Los Angeles
-New York
-Oakland
-Puerto Rico
-St Croix

Fördelen med Norwegian framför många andra lågprisflygbolag är att många upplever standarden som något högre. Dock bör man vara förberedd på att det inte är samma komfort och service som hos många andra lite dyrare och mer exklusiva flygbolag. Till exempel behöver man vara förberedd på att maten ombord kostar pengar.

Vad kostar det att flyga med Norwegian till USA?

Priset på en resa till USA med Norwegian varierar förstås mycket efter säsong. För aktuellt pris hos Norwegian och hos andra konkurrerande flygbolag kan du använda dig av flygsökformuläret överst på den här sidan. Surfar du även in på Norwegians hemsida så får du en bra uppsikt över de aktuella priserna genom deras lågpriskalender.

Men som ett prisexempel så går det med ett par månaders framförhållning att boka ett enkelflyg mellan Stockholm och New York för 1499 kronor. Där tur och retur ligger på runt 3000 kronor.

Detta är en flygresa som tar cirka åtta timmar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *