Flyga mellan öar i Karibien

Ska man resa till Karibien är det lika bra att passa på att besöka flera av öarna. Många väljer att åka färja mellan öarna. Men det snabbaste och många gånger billigaste alternativet är att flyga mellan öarna i Karibien.

Få avgångar mellan öarna

Generellt är det ganska få avgångar mellan de olika öarna i Karibien. Detta behöver inte vara ett större problem så länge man har möjlighet att anpassa sig till specifika tider och avgångar. Dock går det ofta att komma runt detta med ett byte av flyg någonstans. Detta är även något som kan få ner priset på din planerade flygresa.

Vad kostar det att flyga mellan öar i Karibien?

Hur mycket det kostar att flyga mellan öar i Karibien beror mycket på säsong och vilka öar det handlar om. För att få ett bra pris på sin flygbiljett bör man vara ute i så god tid som möjligt med bokningen. Men ofta klarar man sig på mellan 1000-2000 kronor per flyg man tar. Det är vanligt att man flyger med flygbolagen Caribbean Airlines eller Liat, men ett flertal mindre aktörer förekommer också.

Vill du ha aktuellt pris för att flyga mellan öar i Karibien kan du använda dig av sökformuläret högst upp på den här sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *