Flyga till Barcelona med Ryanair

Om du ska flyga till Barcelona är ett alternativ att boka ditt flyg med Ryanair. Att boka ditt flyg till Barcelona med Ryanair passar extra bra för dig som reser utan bagage och inte har särskilt stora krav på kringtjänster, utan endast ser flyget som en transport.

Ryanair flyger till Barcelona El Prat

Till skillnad mot i många andra städer har Ryanair sina Barcelona-flygningar till El Prat, en flygplats som ligger mycket centralt i staden. Från El Prat tar man sig till centrala Barcelona på mellan 15-25 minuter beroende av tranportsätt och trafikläge.

Men när man bokar flygbiljetten med Ryanair till Barcelona bör man ändå ha i åtanke att flygplatserna i Sverige ligger relativt långt från städerna, Exempelvis Stockholm Skavsta eller Stockholm Västerås. Transfern till dessa platser är i vanliga fall dyrare än till exempelvis Arlanda. Detta bör man räkna in i biljettpriset.

Följ Ryanairs regler och anvisningar

För att undvika extra avgifter kring din biljett till Barcelona med Ryanair bör du följa de regler och anvisningar som ges av Ryanair. Du behöver checka in i förväg samt skriva ut din biljett. Vidare behöver du följa Ryanairs bagagerestriktioner till punkt och pricka, både avseende handbagage och incheckat bagage. Det finns även andra saker man bör se upp med, som att ange korrekta uppgifter avseende namn och resedokument när man bokar och checkar in sig för flygningen.

Slarvar man med ågot av de ovan nämnda sakerna så kan man få betala extra avgifter som ibland kan vara mycket höga.

För aktuellt pris på flyg mellan Sverige och Barcelona kan du använda dig av sökformuläret för flygresor ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *