Flyga till Chania med Ryanair

Om man ska till Kreta är det vanligt att man flyger till Chania. Dit flyger bland annat Ryanair från Sverige. Att flyga med Ryanair till Chania kan vara ett alternativ för dig som reser lätt och inte har några större bekvämlighetskrav gällande själva flygresan. Då går det många gånger att hitta mycket billiga flyg till Chania genom flygbolaget.

Res till Chania utan tillval

Det är främst billigt att flyga till Chania med Ryanair om man endast bokar grundbiljetten utan några speciella tillval. Exempelvis bör man undvika att ta med sig annat än handbagage, boka prioriterad ombordsstigning, boka reseförsäkring osv. Genom Ryanair. Detta gör vanligtvis resan till Chania med Ryanair avsevärt dyrare än ursprungsbiljetten.

Räkna in transfern i biljettpriset

Eftersom Ryanair kapar kostnader på alla plan så är det vanligt att flygplatserna ligger lite längre från stan jämfört med de ordinariebolagen och därmed att transfern likaså är ganska mycket dyrare. Detta bör man räkna med när man bokar biljetten.

Ha allt på plats inför avresan

Om man ska flyga med Ryanair till Chania så bör man se till att ha allt på plats innan man reser. Man behöver dubbelkolla att bagaget man reser med följer Ryanairs restriktioner, checka in i förväg och skriva ut sin biljett. Likaså behöver man kontrollera att man fyller i rätt dokumentnummer och andra uppgifter när man checkar in med Ryanair. Skulle man inte uppfylla eller glömma något av det ovan nämnda kan det tillkomma avgifter på allt mellan 40-70 Euro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *