Flyga till Paris med Ryanair

Tack vare flygbolaget Ryanair kan man numera hitta mycket billiga flygresor till Paris. Men många ställer sig kanske frågan huruvida det verkligen blir så billigt med Ryanair i slutändan?

Flygbiljettens grundpris

Sett till själva flygbiljetten får man nästan alltid ett lägre pris när man bokar sitt flyg till Paris med Ryanair. Om man bokar vid rätt tillfälle, det vill säga inte för långt ifrån och inte för nära inpå avgång så kan man hitta biljetter som är näst intill gratis, det vill säga där man bara betalar flygskatt och Ryanairs serviceavgifter. Detta brukar landa på några hundralappar.

Om man ska flyga med Ryanair till Paris gäller det att man tar det för vad det är, det vill säga inte har höga förväntningar på något utan bara ser det som en transport. Man bör inte några större önskemål eller krav, undvika alla tilläggskostnader som bagage och måltider ombord. Nöjer man sig endast med en enkel transport kan Ryanair vara ett bra alternativ.

Flygplatsernas avstånd till stan

När man bokar resan med Ryanair till Paris bör man ha klart för sig att flygplatsen, om man flyger från Stockholm Skavsta och i Paris Beauvais, båda ligger relativt långt från stan. Förutom att man förlorar tid på att ta sig till och från dessa flygplatser så bör man också innan man bokar se till att transfern till dessa flygplatser är dyrare. Detta bör man räkna in i biljettpriset.

Aktuellt pris på flyg till Paris

Vill du se aktuellt pris på flyg med Ryanair till Paris så kan du använda dig av formuläret ovan. Då hittar du både flyg med Ryanair samt med konkurrerande bolag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *