Flygbiljett på avbetalning

Genom att köpa din flygbiljett över webben så finns det i normala fall mycket goda möjligheter att köpa din flygbiljett på avbetalning. Detta gör man enklast genom att boka flygbiljetten genom en resebyrå som erbjuder Klarna som betalningsalternativ. På denna sida hittar du olika resebyråer där man kan köpa sin flygbiljett på avbetalning genom Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Att köpa sin flygbiljett på avbetalning med Klarna går till på så vis att man får sitt köp på en faktura. Därefter kan man välja att dela upp betalningen av flygbiljetten över en tidsperiod som passar. Klarna erbjuder kunderna att delbetala sin flygbiljett över allt mellan 3-24 månader. Detta är ett mycket enkelt alternativ för avbetalning men en faktura som kommer med inbetalningsbeloppet varje månad. Det lönar sig i de flesta fall att betala av flygbiljetten på under ett år eftersom denna tid för avbetalning i vanliga fall är räntefri hos Klarna. Den enda avgift som brukar tillkomma för att köpa sin flygbiljett på avbetalning är en uppläggningsavgift.

När du köper en flygbiljett på avbetalning med Klarna är det viktigt att betala de fakturor och avier du får i tid. Slarvar man med detta är det lätt hänt att en faktura går vidare till inkasso, något som bland annat kan innebära att det blir svårare att köpa flygbiljetter med Klarna i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *