Flygbiljetter på kredit

Om man bokar flygbiljetter online så finns det flera resebyråer där man kan köpa flygbiljetter på kredit. Det vanligaste är att resebyrån samarbetar med något faktura- eller kreditföretag, ett samarbete som både möjliggör kredit samt avbetalning av flygbiljetterna. Nedanför hittar du en lista över resebyråer där det är möjligt att boka flygbiljetter på kredit.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om  man inte beslutar om annat så får man till en början 14 dagars kredit. Efter denna kredit så har man möjligheten att antingen skjuta på betalningen i sin helhet ytterligare mot en mindre avgift, alternativt att dela upp betalningen. På detta sätt kan man då välja att dela upp betalningen på upp till två år, men även kortare tid om man hellre önskar detta, såsom över sex månader eller liknande.

Krediten brukar se ut på två sätt, antingen i form av en fast eller en flexibel avbetalning. Det kanske vanligaste alternativet för att köpa flygbiljetter på kredit är att öppna ett kreditkonto för köpet, exempelvis hos Klarna. På detta sätt kan man mycket flexibelt välja när och hur ofta man ska göra inbetalningar på sin skuld. Kreditkontot av detta slag brukar löpa med en ränta på mellan 10-20%, så det lönar sig att inte ta för lång tid på sig med att betala igen skulden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *