Flygbolag som samarbetar med Klarna

Väljer man att boka sin flygbiljett över nätet så är ett smidigt alternativ att boka den hos ett flygbolag som samarbetar med Klarna. Det enklaste alternativet är då att välja en resebyrå som har samarbete med Klarna. På detta sätt så kan man betala sin flygbiljett med Klarna hos samtliga flygbolag som resebyrån i sin tur samarbetar med. Olika resebyråer och flygbolag som samarbetar med Klarna hittar du här nedanför.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Hos de allra flesta flygbolag som samarbetar med Klarna kan man få möjligheten att delbetala sitt flygbiljetts-köp. Man väljer då själv över hur lång tid man ska betala av sin flygbiljett och man brukar kunna välja en återbetalningstid på allt mellan 3-36 månader. Hos flygbolagen brukar det finnas två huvudsakliga delbetalningsalternativ som de erbjuder i samarbete med Klarna. Dessa är en vanlig delbetalningsplan, samt delbetalning av flygbiljetten på ett kreditkonto. Skillnaden mellan dessa är en mer flexibel återbetalning av flygbiljetten på kreditkontot, samtidigt som det brukar innebära lite högre ränta.

För att kunna betala med Klarna hos ett flygbolag så krävs det att man genomgår en sedvanlig kreditprövning. Här kontrollerar Klarna din ekonomiska situation och på detta sätt dina möjligheter att kunna fullfölja fakturaköpet eller delbetalningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *