Flygresa på faktura

Istället för att betala flygresan med betalkortet är det många som väljer att betala sin flygresa på faktura. Då kan man skjuta upp betalningen av sin flygresa och även välja att delbetala flygresan över en valfri period. Nedan hittar du olika butiker där man kan köpa sin flygresa på faktura.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Att betala sin flygresa på faktura är bland de säkraste betalsätten man kan välja. Man behöver varken använda sin bankdosa eller sitt kort och kan efter bokningen i lugn och ro kontrollera att resan man bokat stämmer överens med vad man avsett att boka.

Dessutom väljer många att boka sin flygresa på faktura då det ger väldigt bra möjligheter till att delbetala. Man kan delbetala flygresan genom en fast avbetalningsplan, där man delar upp betalningen med en fast månatlig inbetalning i 24 månader. Men det går också att delbetala flygresan mer flexibelt genom att man väljer kreditkonto som alternativ. Då betalar man visserligen en skuldränta på pengarna men kan välja själv när och hur mycket man ska betala av på det innestående skuldbeloppet.

Värt att tänka på är att problem kan uppstå om man skulle slarva med inbetalningarna på fakturan eller delbetalningen av flygresan. Därför är det bra att betala alla räkningar och avier i god tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *