Här är Berlins fem billigaste vandrarhem

billiga vandrarhem berlin1. Check In Hostel: På Markgrafenstrasse ligger detta enklare hostel, i närheten av Potsdamer Platz. Här bor du för 69 kronor natten i sovsal som du delar med 10 andra.

 

2. 36 Rooms Berlin Kreuzberg: Detta vandrarhem ligger i hjärtat av den hippa statsdelen Kreuzberg där du bland anna hittar Berlins främsta nattklubbar och kebabhak. Här bor du för 75 kronor natten i sovsal som du delar med 8 andra.

 

3. Baxpax Mitte Hostel: Detta är ett prisvärt alternativ då vandrarhemmet jämfört med sina konkurrenter har fått goda recensioner. Fin inredning i fräscha och rena lokaler. Detta är också ett av de mer centrala vandrarhemmen. Här bor du för 75 kronor natten i sovsal som du delar med 12 andra personer.

 

4. Hostelxberger: Ytterligare ett vandrarhem i den spännande stadsdelen Kreuzberg. Värt att tänka på är dock att de billiga sovplatserna finns i väldigt stora sovsalar om 16 personer. Hur som helst sover du här för 75 kronor natten.

 

5. Baxpax Downtown Hostel: Ett mycket centralt beläget vandrarhem i närheten av shoppingdistriktet kring Friedrichstrasse. Ett vandrarhem för dig som inte lider av att dela rum med andra. För 75 kronor natten får du nämligen plats i en sovsal som du delar med 30 andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *