Hotell på avbetalning

Om man inte kan betala hela beloppet för en hotellvistelse på en gång är ett bra alternativ att boka hotell på avbetalning. Detta kan man göra på lite olika sätt, men det absolut vanligaste och enklaste sättet är att göra det genom en fakturabetalning, exempelvis Klarna. Nedanför hittar du resebyråer på nätet genom vilka man kan boka hotell på avbetalning genom Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Upp till två års avbetalning

Om du bokar ditt hotell på avbetalning genom Klarnas betaltjänst så finns möjligheten att dela upp betalningen av köpet på två år. En hotellvistelse kan gå på väldigt mycket pengar, eller väldigt lite, beroende av vilken typ av hotell och var man bokar. Men generellt så lönar det sig att boka sitt hotell på avbetalning på under ett år då detta är Klarnas tak för räntefri avbetalning.

Oavsett om avbetalningen av hotellet är räntefri eller ej så tillkommer det alltid en uppläggningsavgift för avbetalningsplaner hos Klarna. Likaså tillkommer det aviavgifter om du väljer att få pappersfakturor hemskickade till dig. Tänk på att betala alla fakturor du får hem i god tid. Klarna kan vara mycket snabba på att skicka vidare obetalda fakturor till inkasso och liknande, något som kan göra att det blir svårt att göra liknande avbetalningsköp i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *