Hotell vid Arlanda flygplats

Det kanske största problemet med Arlanda är att det inte ligger jättenära centrala Stockholm. Därför kan det vara knöligt att ta sig in till stan om man har kort tid mellan två flyg. Vill man ändå komma bort från flygplatsen under ett par timmar kan man ta sig till någon av Stockholms förorter med bra kommunikationer i närheten, såsom Märsta, Sigtuna, Solna eller Kista. Ett mycket bra alternativ är också att spendera natten i Uppsala. Därifrån tar man sig snabbt och smidigt med tåg. Det tar cirka 18 minuter.

Vill du bo på hotell på Arlanda finns det däremot några mycket bra alternativ och förhoppningsvis lär de bli fler framöver. Alldeles intill Arlanda hittar du fyra olika hotell. Hotellen är sorterade efter pris per natt

1. Jumbo Stay – Hostel: Detta hotell/hostel är ett mycket smidigt och bekvämt alternativ för dig som exempelvis har ett tidigt flyg från Arlanda morgonen efter. Hotellet ligger endast ett stenkast från terminalerna och är klart billigare än de andra alternativen på Arlanda flygplats. Att bo på Jumbo Stay är dessutom en erfarenhet du sent kommer att glömma. Hotellet är nämligen byggt i ett riktigt flygplan, en Jumbo Jet som numera står på marken. Insidan är förstås ombyggd för att kunna husera gästerna men den gamla flygplanskänslan finns kvar. På hotellet finns det ett kafé och en snackbar där du varje dag har tillgång till dagstidningar. Rummen är luftkonditionerade och har TV. På Jumbo Stay bor du för cirka 1001 kronor per natt. Detta avser dubbelrum för två vuxna.

Mer info och boka Jumbo Stay Hostel

ibis styles2. Ibis Styles Stockholm Arlanda Airport: Detta hotell tillhör en känd lågpriskedja vilket med fördel gör att man vet vad man har att vänta, rummen är ofta standardiserade, likaså servicen. För dig som ska resa från Arlanda ligger även detta hotell mycket bra till, nära Sky City och terminalerna. Bor du på ibis Arlanda ingår det även en kostnadsfri frukost i boendet. Rummen på hotellet har diverse bekvämligheter och det ingår dagstidning, wifi och kabel-tv i rumspriset. På ibis Styles Stockholm Arlanda Airport bor du för cirka 1395 kronor per natt. Detta avser boende i dubbelrum för två vuxna.

Mer info och boka Ibis Styles Stockholm Arlanda Airport

radisson blu arlandia hotel3. Radisson Blu Arlandia Hotel: På det här hotellet bor du mycket nära både parkering och terminalerna. Med transferbussen som är gratis tar det endast fyra minuter till terminalerna, med andra ord perfekt för dig som ska resa vidare. Hotellet håller en mycket hög standard och gästerna har tillgång till en mängd bekvämligheter. Bland annat finns det en träningsanläggning och en inomhuspool. Hotellets restaurang Cayenne serverar god mat och varje morgon dessutom en stor frukostbuffé. Detta hotell är också ett bra val för barnfamiljer då ett flertal rum på hotellet är familjerum. Dessutom finns det lekrum och barnmeny i restaurangen. På Radisson Blu Arlandia Hotel bor man för cirka 1436 kronor per natt. Detta avser boende för två vuxna i dubbelrum.

Mer info och boka Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson blu skycity hotel4. Radisson Blu SkyCity Hotel: Det här är hotellet för dig som vill bo mitt på Arlanda flygplats. Hotellet är beläget mellan terminalerna 4 och 5. Med andra ord har du därifrån gångavstånd till alla gater och terminaler. Hotellet är ett klassiskt affärsresenärshotell som håller en hög standard. Alla hotellets gäster tränar fritt på gymmet S.A.T.S. som ligger precis intill. Hotellet erbjuder även bastu och jacuzzi för sina gäster. Precis intill hotellet ligger även den välkända restaurangen Stockholm Fisk. Rummen är luftkonditionerade och har trådlöst internet. På Radisson Blu SkyCity Hotel bor man för cirka 1875 kronor per natt. Detta avser boende i dubbelrum för två personer. Hotellet har även ett par familjerum.

Mer info och boka Radisson Blu SkyCity Hotel

Clarion Hotel Arlanda Airport5. Clarion Hotel Arlanda Airport: Hotellet är förmodligen det som håller högst klass på Arlanda flygplats. Hotellet är nybyggt och ligger i anslutning till Sky City. Detta gör att man har gångavstånd till alla gater och terminaler, dessutom god tillgänglighet till transporter till Stockholm C eller Uppsala. Hotellet lämpar sig mycket bra för affärsresenärer som har tillgång till många tjänster, däribland mötesrum. På hotellet finns också utomhuspool, bastu, gym och en härlig takterrass. Varje morgon serveras det en kostnadsfri frukost av hög kvalitet. På CLarion Hotel Arlanda Airport bor man för cirka 1980 kronor per natt. Detta avser boende i dubbelrum för två personer.

Mer info och boka Clarion Hotel Arlanda Airport

De nämnda hotellen ovan ligger precis i anslutning till flygplatsen. Kan du tänka dig en mindre resa till och från hotellet finns det ett antal fler alternativ inte så långt bort, exempelvis i Arlandastad. Priserna som är angivna kan variera efter säsong och beläggning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *