Hur flyger man till Sardinien?

Om man ska flyga till Sardinien så finns det flera olika alternativ. Som lättast är det att flyga till Sardinien under högsäsongen, det vill säga under årets sommarmånader. Då går det att flyga dit från flera orter i Sverige med flygbolagen Norwegian och Ryanair. Dessa flygningar går normalt till Olbia och till Alghero, två städer som båda ligger på norra Sardinien.

Under dessa högsäsongsmånader tar direktflyget från Sverige inte särskilt lång tid. Från Stockholm till Olbia får man exempelvis normalt räkna med 3 timmar och 20 minuters flygning.

Hur flyger man till Sardinien under lågsäsong?

Om man ska resa till Sardinien under lågsäsong, när Norwegian och Ryanair inte flyger direkt så behöver man normalt mellanlanda i Italien. Från Rom går det varje dag flera flygningar till de större orterna på Sardinien, och är därför ett vanligt ställe att byta flyg på.

Om du vill ta reda på vad det kostar att flyga till Sardinien så kan du använda dig av det sökformulär som finns överst på denna sida. Där kan du sortera efter datum, destination och sedan lägsta pris.

För att få lägsta möjliga pris på flyg till Sardinien gäller naturligtvis att vara ute i så god tid som möjligt med bokningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *