Hur lång tid tar det att flyga till Grekland?

Grekland är ett mycket populärt resmål bland svenskar. Och med sina fantastiska klimat, stränder och mat är detta kanske inte så konstigt. Att flyga till Grekland från Sverige går dessutom relativt snabbt jämfört med ett stort antal populära turistdestinationer. Att flyga från Sverige till Grekland tar cirka 3 timmar och 30 minuter. Denna flygresa avser en resa med flygbolaget Aegan Airlines mellan Stockholm och Aten. Detta avser ett direktflyg. Ofta kan man hitta mycket billigare alternativ om man kan tänka sig ett byte på vägen, något som dock innebär flera extratimmar.

Om du ska resa till Grekland med charter så är det vanligt att flygtiden tar lite längre tid än detta eftersom de flesta charterresor till Grekland går till öar som ligger lite längre söderut än vad Aten gör. Man får som mest förmodligen räkna med någon halvtimme plus minus 3 timmar och 30 minuter, också beroende av vilken stad man flyger ifrån i Sverige.

Det finns ett stort antal flygbolag som flyger mellan Sverige och Grekland, bland annat flera lågprisflygbolag. Bland annat kan man hitta billiga flygresor mellan Sverige och Grekland med Norwegian och Ryanair under säsong.

Om du vill hitta billiga flyg till Grekland kan du använda dig av flygsökmotorn som finns överst på denna sajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *