Hyrbil med Klarna

Man kan genom några resebyråer välja att boka en hyrbil med Klarna. Det är ett betalsätt som gör att man kan skjuta upp betalningen av hyrbilen alternativt välja att delbetala hyrbilen. Nedanför hittar du resebyråer på nätet genom vilka man kan boka en hyrbil med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Betala för din hyrbil senare

Att betala för sin hyrbil med Klarna gör att man får ett väldigt säkert köp. Vid beställningstillfället så behöver man inte använda sitt kort eller sin bankdosa och tar därmed inga av de risker som man normalt tar med online-köp. Enligt Klarnas standard så får man köpet samlat på en faktura som ska vara betald inom fjorton dagar från tillfället då man gör beställningen. Men i vanliga fall får man erbjudandet från Klarna att skjuta på betalningen i 1-2 månader utan att man behöver betala någon avgift för detta.

Delbetala hyrbilen

När du väljer att betala din hyrbil med Klarna så får du väldigt bra möjligheter till finansiering och delbetalning av hyrbilen. Man kan genom Klarna delbetala sin hyrbil över så länge som 24 månader. Dessutom går det att delbetala hyrbilen räntefritt över så länge som ett år. Det man dock bör tänka på när man väljer att delbetala sin hyrbil är att det tillkommer en uppläggningsavgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *