Jämföra flygpriser inrikes

Inrikesflyg i Sverige är vanligtvis mycket billigt jämfört med exempelvis tåg. Bland billiga inrikesflygbolag finns exempelvis Norwegian eller Malmö Aviation.

Jämföra flygpriser inrikes

Vill man hitta lägsta pris på inrikesflyg går det enkelt att jämföra flygpriser inrikes genom att använda dig av formuläret överst på den här sidan. Vad man bör ha med i beräkningarna när man letar efter inrikesflyg är att man även räknar med vad det kostar att ta sig till flygplatsen. Flyger man exempelvis från Stockholm är det både billigt och går snabbt att ta sig till Bromma medan det är dyrare och tar längre tid att åka till Arlanda.

Vad kostar det att flyga inrikes?

Vad det kostar att flyg inrikes i Sverige beror givetvis på vilka sträckor man flyger. Men generellt kan man säga att det brukar kosta runt 400 kronor per väg när man flyger inrikes. För att hitta inrikesflyg till lägsta pris gäller det som vanligt att det är bra att vara ute i god tid. Dock gäller inte detta på samma sätt för inrikesflyg som för längre flygningar till utlandet.

Vad som eventuellt snart är på gång är även Ryanairs planer på att börja med inrikesflyg i Sverige. Detta kan komma att ge en helt annan prisbild i framtiden.

För aktuella priser på flyg kan du jämföra flygpriser inrikes överst på sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *