Köpa flygbiljett på faktura

Numera är ett ganska vanligt betalsätt när man köper flygresor på nätet att köpa sin flygbiljett på faktura. Många väljer att göra det då man inte behöver betala på en gång. Med en vanlig faktura behöver man betala inom 14 dagar, men man kan även välja att delbetala flygbiljetten man köper. Väljer man att, genom sin faktura delbetala flygbiljetten så kan man dela upp betalningen av den i upp till två år. Nedanför hittar du hemsidor där du kan köpa flygbiljetter på faktura.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Det händer ju ibland att man hittar en jättebillig flygbiljett som man bara måste köpa. Väntar man några dagar så sticker priset iväg. Detta kan man göra om man köper flygbiljetten på faktura och behöver på så vis inte vänta ända tills lönen kommer innan man köper biljetten.

Men att köpa flygbiljetten på faktura innebär även ett betalsätt som är relativt säkert. Du kan försäkra dig om att du endast betalar för det du beställt när beställningen är klar. Dessutom behöver du inte lämna ut dina kortuppgifter över internet. Det kan vara en fördel om du handlar första gången från en resebyrå som du inte känner till så väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *